ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στον Πειραιά: «Το θύμα κρατούσε μαχαίρι», ισχυρίζεται ο δράστης

Δολοφονία στον Πειραιά: «Το θύμα κρατούσε μαχαίρι», ισχυρίζεται ο δράστης

Τον ισχυρισμό του ότι το θύμα κρατούσε μαχαίρι, προσπάθησε να περάσει στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN Greece, o δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Κρατούσε μαχαίρι και με κοιτούσε επίμονα...». Ωστόσο, αυτό δεν έγινε πιστευτό από κανέναν, καθώς ούτε ένας από τους πολλούς αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας δεν αναφέρει το παραμικρό για το ενδεχόμενο το θύμα να κρατούσε μαχαίρι.

Επίσης, από την κατάθεση του δράστη και των αυτοπτών μαρτύρων δεν προκύπτει το ενδεχόμενο να υπήρξε η οποιαδήποτε παρεξήγηση για τα μάτια της φίλης του θύματος, αλλά ούτε και κάποια παρεξήγηση μέσα στο νυχτερινό κέντρο, καθώς όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα και η παρέα του δεν είχαν καν μπει μέσα στο νυχτερινό κέντρο λίγο πριν το έγκλημα.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν, όλοι ήταν έξω από το κατάστημα και προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα μπουν γιατί όπως έλεγαν "είχε πολύ κόσμο και δεν θα έβρισκαν να καθίσουν".

Ο δράστης υποστηρίζει ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή βγήκε από το νυχτερινό κέντρο «ένας φίλος που ήμασταν μαζί, μου είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο και τον ακολούθησα. Μόλις βγήκα έξω από την κεντρική είσοδο, είδα το θύμα να με κοιτάει επίμονα και του είπα "τι συμβαίνει φιλαράκο γιατί με κοιτάς έτσι;" Και εκείνος μου απάντησε ότι "δεν σε κοιτάω εγώ, εσύ με κοιτάς κάπως..." Ένοιωσα να με απειλεί"», συμπλήρωσε ο δράστης, που κάπου εκεί ανέφερε και την ύπαρξη του μαχαιριού.

Πάντως, οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ψυχρή δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει στην Ελλάδα

Θεοφάνεια 2019: Δείτε πότε ανοίγουν τα σχολεία

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2019: Δείτε ΕΔΩ τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία