ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέες αποκαλύψεις για τη μαφία του Κορυδαλλού: Οι «ιερές» μπίζνες και οι απειλές σε ιερωμένους

Νέες αποκαλύψεις για τη μαφία του Κορυδαλλού: Οι «ιερές» μπίζνες και οι απειλές σε ιερωμένους
Νέες αποκαλύψεις

«Χρυσές δουλειές» μέσα από τις φυλακές έκαναν τα μέλη της μαφίας του Κορυδαλλού τα οποία φέρεται ότι εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου και εκβιασμούς, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν ακόμα και ιερείς για να προωθήσουν τις μπίζνες που είχαν στήσει μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα

Μέλη της ομάδας των βαρυποινιτών που φέρεται ότι κινούσαν τα νήματα στην εγκληματική οργάνωση, η οποία έλυνε και έδενε εντός αλλά και εκτός φυλακών, είχαν βρει έναν τρόπο για να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα που εισέρρεε στα ταμεία τους από τις εγκληματικές δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι εγκέφαλοι της μαφίας του Κορυδαλλού, είχαν αναθέσει σε συγκρατούμενούς τους να φτιάχνουν... σταυρουδάκια, τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν εκβιαστικά με «πωλητές» συνεργούς τους, που ήταν εκτός Κορυδαλλού, σε παπάδες προς πώληση στο ποίμνιό τους.

Μάλιστα φέρεται ότι απειλούσαν ιερωμένους σε όλη τη χώρα να αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες τα «φυλαχτά» που έφτιαχναν οι κρατούμενοι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα εισέπρατταν την οργή της μαφίας του Κορυδαλλού.

Αυτό μάλιστα σύμφωνα με την Espresso φέρεται ότι συνέβη σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις με τους αδίστακτους βαρυποινίτες να στέλνουν σαφές μήνυμα για το τι θα συμβεί εάν κάποιος παρακούσει εντολές τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στο MasterChef: Αυτοί οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι (pics)

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Πότε θα δοθεί η πρώτη δόση

Σχετικές ειδήσεις