ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου: Το νέο σενάριο που ερευνάται

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου: Το νέο σενάριο που ερευνάται

Ανατροπή στην υπόθεση έφερε η κατάθεση του ιατροδικαστή

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα έφερε η κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν απέκλεισε την αυτοκτονία.

Η νέα εξέλιξη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Δολοφονία καπετάνιου: Εξετάζεται ο αδελφικός του φίλος

Ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία στον άτυχο Θανάση Λάμπρου κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Ναυπλίου ότι ο καπετάνιος δέχθηκε μία σφαίρα στον θώρακα και μια στο κεφάλι.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος από τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ σε ερώτηση τόσο του δικαστηρίου όσο και των δικηγόρων της κατηγορούμενης ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τον αυτοπυροβολισμό.

Η έκρηξη του Αλέξη Κούγια

Η κατάθεση του ιατροδικαστή ήταν έκπληξη για τον Αλέξη Κούγια.

«Πώς μπορεί κάποιος που αυτοπυροβολείται στο μέρος της καρδιάς, να μπορεί να βγάζει τον έναν κάλυκα από το πιστόλι και ακολούθως με σταθερό χέρι να πυροβολεί τον εαυτό του στον κρόταφο. Τέτοιο περιστατικό αυτοκτονίας στα παγκόσμια εγκληματολογικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί ποτέ» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του καπετάνιου, Αλέξης Κούγιας.

Η αντίδραση της κατηγορούμενης χήρας του καπετάνιου

Το σενάριο της αυτοκτονίας μπαίνει για πρώτη φορά στο κάδρο της πολύκροτης υπόθεσης. Σε πρώτο βαθμό η χήρα του καπετάνιου είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ωστόσο αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία του.

«Έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα του ενδεχομένου της αυτοκτονίας» υπογράμμισε ο Αλέξης Στεφανάκης, δικηγόρος της χήρας.

Ο ιατροδικαστής θα συνεχίσει την κατάθεσή του στις 24 Σεπτεμβρίου. Η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου ζητά να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του.

Με πληροφορίες από Star

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Θανατηφόρα αμοιβάδα «έφαγε» τον εγκέφαλό 10χρονης

Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της η «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» (pics)

Σχετικές ειδήσεις