ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Κλήσεις σε απολογία σε νέα πρόσωπα

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Κλήσεις σε απολογία σε νέα πρόσωπα
INTIME

Σεπόλια: Στην αποστολή κλήσεων σε απολογία προς αρκετά πρόσωπα που έχει αναγνωρίσει η 12χρονη προχώρησε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Τα πρόσωπα, που έχουν ταυτοποιηθεί από την ανήλικη σε καταθέσεις της, φέρονται να έχουν λαβει φωτογραφίες και video της. Η κατηγορία που τους αποδίδεται είναι πορνογραφία ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται, ότι εννέα άνδρες έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έχει αναγνωρίσει περισσότερα από 13 πρόσωπα στις καταθέσεις της, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει περίπου 150 άτομα που έχουν συνομιλήσει μα το κορίτσι.

Η ανήλικη στην τελευταία κατάθεσή της μελέτησε αρκετές φωτογραφίες και αναγνώρισε πρόσωπα τα οποία είχε συναντήσει, στέλνοντας στη φυλακή αρκετούς από αυτούς.

Αρχικά αναγνώρισε τον 39χρονο συνοδό ασφαλείας, λέγοντας «αυτός είχε βάλει λεφτά στην κάρτα και ήτανε οτ… ήταν να βρεθούμε, δεν είχαμε βρεθεί ποτέ, απλά έβαλε λεφτά στην κάρτα και άμα ήταν να βρεθούμε δε θα μου έδινε χρήματα. Έβαλε δυο φορές μέχρι να φτάσει το ποσό των 50 ευρώ. Ήθελε να βρεθούμε. Όταν συμπληρώθηκαν τα 50 ευρώ, τον μπλόκαρα».

Ωστόσο, με δυσκολία η 12χρονη είπε στην ψυχολόγο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ζητήσει και λάβει βίντεο και φωτογραφίες της, ενώ την είχε βρει μέσω του περίφημου Μιχάλη. «Ο Μιχάλης που μιλούσα στο instagram, έδωσε σε αυτόν (εννοεί 39χρονο) το τηλέφωνο μου. Μου είχε πει εμένα ότι θα…μου βρει πελάτη και απάντησε ο Ηλίας, ναι να μου βρει. Και έστειλε μετά στο Viber αυτός».

Το επόμενο πρόσωπο που αναγνώρισε η ανήλικη ήταν ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, ο οποίος αρνείται ότι είχε επαφές με τη 12χρονη, με το κοριτσάκι να τον διαψεύδει κατηγορηματικά. «Είχαμε βρεθεί 2-3 φορές. Την τρίτη φορά με πήγε στο ξενοδοχείο «Bill» αλλά φύγαμε κατευθείαν. Του είπα δεν ήθελα» περιγράφει αναστατωμένη η 12χρονη, που στη συνέχεια εξηγεί ότι ο κατηγορούμενος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ένας 55χρονος ήταν το επόμενο πρόσωπο που αναγνώρισε η ανήλικη, ο οποίος μάλιστα αρνείται σεξουαλική επαφή με το παιδί, αν και η ίδια στην ψυχολόγο της αστυνομίας έχει δηλώσει σε δυο διαφορετικές καταθέσεις ότι είχαν γίνει γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Στην ίδια εξέταση το κορίτσι αναφέρθηκε σε 13 άνδρες, ανάμεσα στους οποίους έναν 57χρονο, με τον οποίο τελικά δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί την πρώτη φορά φοβήθηκε εκείνος και τη δεύτερη δεν πήγε η μικρούλα, έναν 33χρονο με τον οποίο είχαν συζητήσει να βρεθούν, αλλά όπως είπε η 12χρονη αυτό δε συνέβη ποτέ, αλλά κι έναν 39χρονο με τον οποίο συναντήθηκε φεύγοντας μεσάνυχτα από το σπίτι της σε ώρα που οι γονείς της ήταν για ύπνο. Με τον τελευταίο υπήρξε συνάντηση και γενετήσιες πράξεις μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις