ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κιβωτός του Κόσμου: Ανοίγουν τους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του Κόσμου: Ανοίγουν τους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος θα ξεκινήσει έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας αλλά και άλλων προσώπων που ασχολήθηκαν με τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου.

Στο επίκεντρο των ερευνών της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος μπαίνει η «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης θα ερευνήσει τα περιουσιακά στοιχεία του επικεφαλής της δομής, στενών συγγενών του και τρίτων προσώπων εφόσον ασχολήθηκαν με τη διαχείριση των οικονομικών της οργάνωσης.

Πλέον, αναζητείται εάν αυτά τα πρόσωπα έβαλαν οικειοποιήθηκαν χρήματα της δομής, που προέρχονται από χορηγίες, επιχορηγήσεις και το δωρεές πολιτών προς τα παιδιά της Κιβωτού. Το ερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της Δομής, ενώ θα ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων και θα ερευνηθεί η απόκτηση ακίνητης και κινητής περιουσίας για να γίνει αντιπαραβολή με τα δηλωθέντα στις φορολογικές τους δηλώσεις και να διαπιστωθεί εάν μέρος της περιουσίας τους αποκτήθηκε από εγκληματικές πράξεις.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Την έδιωξαν από τη δομή επειδή έκανε άμβλωση

Κιβωτός του Κόσμου: Δηλώσεις έως και 1 εκατ. ευρώ το χρόνο

Εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο - Το ξέσπασμα