ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανθή Λινάρδου: «Αλήτη, φονιά» φώναζε το οργισμένο πλήθος στον συζυγοκτόνο (video)

Ανθή Λινάρδου: «Αλήτη, φονιά» φώναζε το οργισμένο πλήθος στον συζυγοκτόνο (video)

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και ένα χρόνο για περιύβριση νεκρού επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς, στον Τάσο Τσιουχάρα για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου τον Ιανουάριο 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όταν αργά το βράδυ της Τρίτης ο καταδικασμένος για το φόνο της 37χρονης Ανθής βγήκε από το δικαστήριο για να μεταφερθεί στη φυλακή, πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο τον αποδοκίμασε έντονα.

«Αλήτη, φονιά, παλιοπού..., βάλε θηλιά ρε αρχ..., καταραμένε» ήταν μερικά, μόνο, απ’ όσα ακούστηκαν και καταγράφηκαν από την κάμερα του kozanilife.gr.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Δείτε βίντεο με την αποχώρηση του συζυγοκτόνου:

Δείτε στο video του kozanimedia.gr τη στιγμή που η αστυνομία συγκρατεί συγγενείς της άτυχης 37χρονης που επιχείρησαν να επιτεθούν στον δολοφόνο της αλλά τους συγκράτησαν οι αστυνομικοί.

«Λυπήθηκε για όλους, εκτός από την Ανθή»

Απόλυτα ικανοποιημένη και δικαιωμένη από την ποινή που επιβλήθηκε στον σύζυγο της Ανθής δήλωσε στο του kozanilife.gr η δικηγόρος της οικογένειας της Ανθής Λινάρδου, Παρασκευή Σαββίδου, τονίζοντας πως ο ίδιος στο δικαστήριο, λυπήθηκε για όλους, πλην όμως της Ανθής που για ακόμη μια φορά την ξέχασε εντελώς.

Στο kozanilife.gr μίλησε και ο Παύλος Κεσόγλου, συνήγορος της υπεράσπισης του Τάσου Τσιουχάρα.

Σχετικές ειδήσεις