ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: 23 προσλήψεις στο Μαρκόπουλο Αττικής

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, 23 ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Δηµοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Oι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2∆Ε/ΥΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά (kdem@markopoulo.gr ), είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής ∆ηµοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Κ.∆.Ε.Μ.) – ∆ηµαρχείο Μαρκοπούλου, Κεντρική Πλατεία, Τ.Κ. 19003, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Ν. Αττικής, υπ’ όψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128).

Το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων δεν µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα (10) ηµερών (υπολογιζοµένων ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα και στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας στα παραρτήµατα αυτής, καθώς και στο δικτυακό τόπο (www.markopoulo.gr) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.