ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2020

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, κληθέντων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων (αποκλειομένων), κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Eκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2020 (ΦΕΚ.44/21.10.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την επιλογή έντεκα (11) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), για το γνωστικό αντικείμενο Νομικοί (με εξειδίκευση στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων -κωδικός θέσης: 10001), σύμφωνα με το ν.4412/2016 (ΦΕΚ. 147/τ.Α΄/2016).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων (αποκλειομένων), κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Επισημαίνεται ότι και οι τρεις θέσεις παραμένουν κενές λόγω έλλειψης υποψηφίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την προκήρυξη τυπικά προσόντα πρόσληψης.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.