ΕΘΝΙΚΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ποια καραντίνα; «Τρέχουν» εξοπλιστικά και προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ποια καραντίνα; «Τρέχουν» εξοπλιστικά και προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεχείς συσκέψεις με στενούς συνεργάτες - Αρνητικό και το πέμπτο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Σε προληπτική καραντίνα παραμένει ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την περασμένη Τρίτη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής του ελληνικού «Πενταγώνου» αναφέρει: «Πέμπτο συνεχόμενο αρνητικό τεστ σήμερα, από την περασμένη Τρίτη. Παραμένω στο γραφείο μου σε 24ωρη βάση. Η προληπτική καραντίνα που έθεσα στον εαυτό μου θα λήξει σύντομα. Τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την προφύλαξη από τον #COVID19».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Άμυνας μπήκε σε προληπτική καραντίνα εξαιτίας θετικού κρούσματος που εντοπίστηκε στο στενό περιβάλλον του. Από εκείνη τη στιγμή ο κ. Παναγιωτόπουλος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα στο γραφείο του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών ενώ παρακολουθείτε στενά η κατάστασή του από γιατρούς.

Η καραντίνα ωστόσο δεν λειτουργεί ανασταλτικά στην εκτέλεση των καθηκόντων του Καβαλιώτη υπουργού, ο οποίος είναι σε συνεχή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες.

Άλλωστε, τα θέματα που έχει αναλάβει να «τρέξει» ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές και αδράνεια.

Τα εξοπλιστικά των τριών Κλάδων έχουν «ξεμπλοκάρει» με δικές του πρωτοβουλίες και προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, με τον υπουργό Άμυνας να έχει βάλει στόχο την αναβάθμιση και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο με νέα οπλικά συστήματα όσο και με έμψυχο δυναμικό.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη ο κ. Παναγιωτόπουλος, μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, έχει υπογράψει τη σχετική υπουργική απόφαση για τις προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. και Ο.Β.Α.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Σχεδιάζει χτύπημα κατά της Ελλάδας; Πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις - «Ξυπνούν» οι σύμμαχοι