ΕΘΝΙΚΑ

Αυτή είναι η «σκοτεινή» Τουρκία: Συνέλαβαν 14χρονο για δήθεν προσβολή του Ερντογάν

Αυτή είναι η «σκοτεινή» Τουρκία: Συνέλαβαν 14χρονο για δήθεν προσβολή του Ερντογάν

Τρόμο προκαλούν στην Τουρκία οι ένοπλες πολιτοφυλακές του καθεστώτος.

Πριν μερικές ώρες, ένας 14χρονος, ο Σερχάτ Τας συνελήφθη στην Τουρκία για «προσβολή του προέδρου Ερντογάν και άλλων πολιτικών» για βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Ευτυχώς το παιδί μου δεν έκλεψε, δεν συμμετείχε σε κάποιο επαίσχυντο έγκλημα, συνέλαβαν ένα παιδί 13-14 ετών μόνο και μόνο επειδή μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν αξίζουμε αυτήν τη μεταχείριση», είπε ο πατέρας του 14χρονου με δηλώσεις του στα τούρκικα ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο πατέρας του 14χρονου τόνισε πως η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο ήταν απλά μια χιουμοριστική πράξη στην οποία είχαν προβεί πάρα πολλοί χρήστες των social media πριν από αυτόν.

«Διέλυσαν την ψυχολογία του παιδιού μου. Το παιδί μου δεν έκλεψε, δεν ενεπλάκη σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα, απλά ανέβασε κάτι στα social media», πρόσθεσε ο πατέρας του 14χρονου.

Οι πρακτικές του καθεστώτος Ερντογάν είναι γνωστές πλέον σε όλο τον πλανήτη, με τη στέρηση ελευθεριών, κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, καταστρατήγηση της δημοκρατίας και φυλακίσεις ακόμα και ανήλικων παιδιών, που «τολμούν» να αντιδράσουν στις πρακτικές του «σουλτάνου».

Αν μη τι άλλο, τα πράγματα στην Τουρκία είναι πλέον πολύ επικίνδυνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με αεροσκάφος στο Αιγαίο: Υποψία για βόμβα - Απογειώθηκαν ελληνικά μαχητικά