ΕΘΝΙΚΑ

Tiger Meet 2022: Καρέ – καρέ η εντυπωσιακή διέλευση των μαχητικών πάνω από την Αθήνα

Tiger Meet 2022: Καρέ – καρέ η εντυπωσιακή διέλευση των μαχητικών πάνω από την Αθήνα

Ο χαρακτηριστικός ήχος των μαχητικών και το πολύ χαμηλό ύψος στο οποίο πέταξαν οι «τίγρεις» του ΝΑΤΟ, ανάγκασαν τους Αθηναίους να σηκώσουν το κεφάλι στον ουρανό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η σπουδαία άσκηση του NATO, Tiger Meet 2022, με τη συμμετοχή μερικών από τους κορυφαίους πιλότους στον κόσμο, από τις Μοίρες με την ονομασία «Τίγρεις».

Η άσκηση ξεκίνησε στις 9 Μαΐου και μέχρι τις 20 του μήνα περισσότερα από 60 μαχητικά αεροσκάφη θα έχουν «κλειδωμένο» το FIR Αθηνών, ενώ περίπου 1.000 άτομα προσωπικό από τις συμμετέχουσες χώρες έχουν δημιουργήσει ένα νατοϊκό στρατηγείο στη «φωλιά» των ελληνικών «Τίγρεων», στον Άραξο.

Το πρωί της Παρασκευής (13/05), σχηματισμός από τα συμμαχικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στην Tiger Meet, πραγματοποίησε συμβολική διέλευση πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα.

Οι εικόνες με τα μαχητικά πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είναι εντυπωσιακές.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή, 15 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στον Άραξο το Air Show της Tiger Meet, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η DV Day, στην οποία θα δώσει το «παρών» και το Newsbomb.gr, μεταδίδοντας live εικόνα από τις εντυπωσιακές διελεύσεις των μαχητικών του ΝΑΤΟ.