ΕΘΝΙΚΑ

Παρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): «Θα μας σφάξουν όλους...» - «Να οργανώσουμε παλλαϊκή άμυνα

Παρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): «Θα μας σφάξουν όλους...» - «Να οργανώσουμε παλλαϊκή άμυνα

Αίσθηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη κατά την κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί, υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη στο βίντεο που ακολουθεί

«Δεν απηχούν θέσεις του ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη»

Αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου κρατά το ΠΑΣΟΚ, που διαχώρισε άμεσα τη θέση του από τις αναφορές Παρασκευαΐδη.

Όπως τόνισαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».