ΕΘΝΙΚΑ

Εμπρηστικός Ερντογάν: «Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη»!

Εμπρηστικός Ερντογάν: «Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη»!

Ερντογάν: Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους υποψήφιους του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές στη Σμύρνη

Απασφάλισε ο Ερντογάν και δεν χρειάστηκαν ούτε 24 ώρες από το αμερικανικό «πράσινο φως» για την πώληση 40 μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό άλλων 79.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στους υποψήφιους του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη»!

«Οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου είναι οι περιοχές που φυτεύτηκαν τα πρώτα θεμέλια της χιλιόχρονης ιστορίας μας» συμπλήρωσε επίσης ο Τούρκος πρόεδρος.

Προηγήθηκε μια «υποδειγματική» για τα δεδομένα του Ταγίπ Ερντογάν στάση, αποφεύγοντας τις κορώνες και τη ρητορική απέναντι στην Ελλάδα, μέχρι να εισπράξει το ναι από το Κογκρέσο.

Διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν πάντως ότι οι υψηλοί τόνοι που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν σχετίζονται και με τις εσωτερικές διεργασίες στην Τουρκία καθώς η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Ερντογάν ότι η Τουρκία από συμπαραγωγός των F-35 βρέθηκε μέσα σε λίγα χρόνια να είναι εκτός προγράμματος για το μαχητικό 5ης γενιάς που θα προμηθευτεί η Eλλάδα και τώρα πανηγυρίζει για την απόκτηση των f-16.

Σχετικές ειδήσεις