ΕΘΝΙΚΑ

Η Ελλάδα οφείλει να χτυπήσει το τέρας στην καρδιά

Η Ελλάδα  οφείλει να χτυπήσει το τέρας στην καρδιά

Ο Ελληνικός λαός ήταν αυτός που έδωσε το αίμα του για να μείνει ελεύθερη η Ευρώπη

Συγκλονίζει (μέχρι να ξεχαστεί;) η ανακάλυψη των οστών βρέφους που σφάχτηκε από τους βάρβαρους εισβολείς στην Κύπρο. Ένα ακόμα δείγμα της κτηνωδίας των ορδών που τελούν ακόμα και σήμερα ατιμώρητοι, εθνοκάθαρση 250,000 ψυχών από Ευρωπαϊκό έδαφος.

Και όμως, ενώ αυτή η γενοκτονία με καθαρά φυλετικά κριτήρια συνεχίζεται, η «πολιτισμένη» δύση εξακολουθεί να μιλά για επίλυση του «πολιτικού προβλήματος» στην Κύπρο. Ενώ αυτοί οι απάνθρωποι δολοφόνοι μένουν ατιμώρητοι. Διασκεδάζοντας μάλιστα με την «πολιτισμένη» αντιμετώπιση που τους επιφυλάσσουν οι γραφιάδες του πλανήτη αφού ποτέ δεν έζησαν στο πετσί τους την θηριωδία.

Βλέπετε η Ελλάδα ήταν πάντοτε η έσχατη γραμμή ανάσχεσης των βάρβαρων ορδών. Πάνω στους ποταμούς Ελληνικού αίματος οφείλεται η «διπλωματική μακαριότητα» των Παρισίων και του Λονδίνου, αφού ποτέ τους δεν είδαν τα βρέφη και τις γυναίκες τους να βασανίζονται, τους αδελφούς τους να κατακρεουργούνται και το κορμί τους να γδέρνεται από τα στίφη των μισανθρώπων.

Πιθανότατα να γνέφουν με κατανόηση όταν διαβάζουν και τους στίχους του τουρκικού εθνικού ύμνου:

«Αναγνώρισε το εσωτερικό σου σθένος, φίλε μου! Και σκέψου πώς μπορεί να αφανιστεί αυτή η φλογερή πίστη από αυτό το ρημαγμένο και ξεδοντιασμένο τέρας που λέγεται “πολιτισμός”;»

Οι γενοκτόνοι βλέπετε, ποτέ δεν κρύφτηκαν, αντίθετα είναι περήφανοι για την δολοφονική τους φύση. Επίορκοι γραφιάδες και πληρωμένοι ιστορικοί πάντα αναλάμβαναν την βρώμικη δουλειά να αποσιωπήσουν αυτά τα εγκλήματα.

Πολιτικά απόβλητα σαν τον βρετανό Κάμερον που είχε το θράσος να αποκαλέσει την Ελλάδα «Οθωμανική αποικία». Καρικατούρες που όμως στηρίζονται και κατακτούν υψηλά αξιώματα έχοντας άφθονη οικονομική στήριξη από το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου και του εμπορίου ναρκωτικών που χειρίζεται ακόμα και σήμερα το τούρκικο (παρα)κράτος. Για να χαλκεύει «πολιτισμένες» συνειδήσεις σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.

Όλα αυτά σε μία ανθρωπότητα που δεν τιμώρησε ποτέ τους εκφραστές της παγκόσμιας φρίκης. Οι σημερινοί νέοι της Ευρώπης δεν γνωρίζουν την γενοκτονία του Πόντου και της Ιωνίας. Κάποιοι φροντίζουν να μην τις μάθουν ούτε τα Ελληνόπουλα.

Ο σύγχρονος κόσμος γνωρίζει τον Χίτλερ, αγνοεί όμως τον δάσκαλο του που τόσο θαύμαζε: Τον Κεμάλ.

Ο σύγχρονος κόσμος γνωρίζει τον Μουσολίνι, αγνοεί όμως τον «αγώνα» του για να συμβάλλει στην γενοκτονία των Ελλήνων το 1922. Πολύ πριν επιτεθεί ο ίδιος στην Ελλάδα.

Ο σύγχρονος κόσμος γνωρίζει τον Λένιν, λίγοι όμως γνωρίζουν την κολοσσιαία υλικοτεχνική βοήθεια που προσέφερε στους Τσέτες του Κεμάλ, την ίδια στιγμή που «οι προλετάριοι πεινούσαν».

Ο σύγχρονος κόσμος γνωρίζει ότι ο Χίτλερ έκανε τον κόσμο σαπούνι. Δεν γνωρίζει όμως ότι πρώτος το έκανε ο Κεμάλ, χρησιμοποιώντας τα οστά των Ελλήνων αμάχων.

Λίγοι επίσης γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ τεκμηρίωσε το ολοκαύτωμα των Εβραίων με την έκφραση «Ποιός θυμάται τους Αρμένιους»...

Μήπως όμως ο Ελληνικός λαός δεν ήταν αυτός που έδωσε το αίμα του για να μείνει ελεύθερη η Ευρώπη από τις ορδές του Χίτλερ; Και όμως η Νυρεμβέργη έγινε για όλους, εκτός από την Ελλάδα.

Ναι, ο πολιτισμένος κόσμος αναγκάστηκε να κάνει «Νυρεμβέργη», γιατί το κακό έφτασε στα σπίτια τους, στις αυλές τους, στις λαμπρές τους πρωτεύουσες.

Για το τέρας όμως που γέννησε αυτό το «κακό», την λερναία ύδρα που συνεχίζει να τρέφεται με αθώο αίμα, Νυρεμβέργη δεν έγινε. Όσο όμως αυτό το τέρας μένει ζωντανό και ατιμώρητο, τόσο θα φτιάχνει «Αδόλφους», «Ουστάσι» και «Βόσνια SS». Μέχρι το επόμενο κεφάλι να φτάσει πάλι στην καρδιά της Ευρώπης αφού καταφέρει να υποτάξει την Ελλάδα.

Γι΄αυτό και η Ελλάδα οφείλει να κάνει μόνη της την «Νυρεμβέργη» και να χτυπήσει το τέρας στην καρδιά. Να διεκδικήσει ότι της πήραν. Να τιμωρήσει όσους έσφαξαν τους πατέρες της και θέλουν τα παιδιά της. Να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους βρίσκονται εν ζωή, όπου και αν βρίσκονται.

Η λόγχη που ξέσκισε τα σωθικά του Ανδρέα Κυριακού, αυτό ήταν το όνομα του 6 μηνών βρέφους, να βρεθεί και να κοπούν τα χέρια που την κρατούσαν. Μαζί με τα χέρια που έσφαξαν την 11χρονη αδελφή του. Μαζί με τα μυαλά που σχεδίασαν, εκτέλεσαν, εκμεταλλεύονται τους «καρπούς» της γενοκτονίας.

Δεν μπορεί να ζουν και να αναπνέουν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Ισαάκ και του Σολωμού. Δεν μπορεί να περπατούν ξέγνοιαστοι οι τσέτες που έκαψαν ζωντανό το τελευταίο Ελληνόπουλο που γεννήθηκε στην Ίμβρο.

Δεν μπορεί να έχουν γλώσσα οι απολογητές του Κεμάλ και του Αττίλα. Γιατί όσο έχουν γλώσσα, θα εκτοξεύουν το δηλητήριο της βαρβαρότητας σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όταν έχεις το δίκιο, έχεις και το δικαίωμα. Μία Νυρεμβέργη για τον Ελληνισμό, τώρα.