ΕΘΝΙΚΑ

Άγνωστος άνδρας με κάμερα και GPS σε μονάδα ραντάρ του Πηλίου

Άγνωστος άνδρας με κάμερα και GPS σε μονάδα ραντάρ του Πηλίου

«Συναγερμό» σήμανε στα υψηλά κλιμάκια των Υπουργείων Αμύνης και ΔημόσιαςΤάξεωςκαθώς και την ΕΥΠ ηειδοποίησηαπό την Πολεμική Αεροπορία ότιπιάστηκεσε μονάδαραντάρτου Πηλίου «εισβολέας» με μια φωτογραφικήκάμερακαι μια συσκευή προσδιορισμού θέσης GPS στα χέρια!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ με τίτλο ''Παράνομη Είσοδος στην 9η ΜΣΕΠ'', την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:05, εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ), άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κινούνταν παράνομα εντός της Μονάδας. Μετά τη σύλληψη, ο άνδρας, παραδόθηκε στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές''.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε το Newsbomb.gr προσθέτουν αυτό που προαναφέραμε - ότι δηλαδή ο άνδρας ελληνικής καταγωγής είχε μαζί του την φωτογραφική μηχανή και το GPS. Για την εξακρίβωση αν είχε τραβήξει πλάνα με στρατιωτική σημασία ή όχι και γενικά τι γύρευε πάνω στην κορυφή του Πηλίου, το υλικό παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ και ρόλο πια θα αναλάβει και η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με το 2ο γραφείο του ΓΕΣ ο άνδρας ισχυρίζεται ότι χάθηκε και περιφερόταν στην περιοχή.