ΕΘΝΙΚΑ

Γιώργος Μπαλταδώρος: Πότε θα γίνει η κηδεία του ήρωα Σμηναγού - Στο σπίτι του ο Αρχηγός ΓΕΑ

Γιώργος Μπαλταδώρος: Πότε θα γίνει η κηδεία του ήρωα Σμηναγού - Στο σπίτι του ο Αρχηγός ΓΕΑ

Συντριβή αεροσκάφους | Πτώση Mirage 2000: Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί το σπίτι του αδικοχαμένου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εκφράζοντας δια ζώσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 34χρονου.

Κατά πληροφορίες, η επίσκεψη του Αρχηγού της Αεροπορίας διήρκησε πάνω από μισή ώρα, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένεια του θύματος.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξερχόμενος της οικίας του Γιώργου Μπαλταδώρου ανέφερε ότι πρόκειται να προβεί αργότερα μέσα στην ημέρα σε εκτενέστερες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανοιχτό έμεινε όλο το βράδυ το σπίτι του Σμηναγού - στο μπαλκόνι του οποίου κυματίζει η ελληνική σημαία - ενώ συνεχείς είναι οι επισκέψεις που δέχεται η οικογένεια ως δείγμα συμπαράστασης στο βαρύ της πένθος.

Αύριο στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κηδεία θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σμηναγού στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς έχει συγκροτηθεί ειδική επιτροπή, η οποία αναμένεται να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα ώστε να βγάλει το πόρισμά της.

Διαβάστε επίσης:

Mirage 2000-5: Βρέθηκε η σορός του Γιώργου Μπαλταδώρου

Πτώση Mirage 2000-5: Δήλωση - «βόμβα» για πύραυλο που εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μπαλταδώρου;

Σχετικές ειδήσεις