ΕΘΝΙΚΑ

Το ξεδιάντροπο βίντεο των Τούρκων ανήμερα του θανάτου του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Το ξεδιάντροπο βίντεο των Τούρκων ανήμερα του θανάτου του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Τουρκικές προκλήσεις | Τουρκική προπαγάνδα: Μόνο ένας νοσηρός και πωρωμένος νους θα μπορούσε, λίγες μόλις ώρες μετά τη συντριβή του Mirage 2000-5 και τον τραγικό θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, να αναρτήσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που μιλά για τις «επιτυχίες» των Τούρκων πιλότων και στην περιγραφή του να κάνει και... αναφορά στην αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Σκύρου.

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ» - ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FAKE NEWS!

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube, στο λογαριασμό TSK και έχει το έμβλημα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά αυτός δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός τους.

Στην περιγραφή (description) του βίντεο υπάρχει η είδηση για το ελληνικό μαχητικό που συνετρίβη στη Σκύρο και για την πληροφορία πως επέστρεφε από επιχείρηση αναχαίτισης, παρά το γεγονός ότι τόσο η ελληνική όσο και η τουρκική πλευρά είχαν διαβεβαιώσει από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά τη συντριβή του Mirage ότι ουδέποτε υπήρξε εμπλοκή!

Όσο για το βίντεο αυτό καθαυτό, είναι παλιό και η ανάρτησή του δεν είναι τίποτε παραπάνω παρά η προσπάθεια της γνωστής τουρκικής «μονταζιέρας» να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Μόνο που οι αήθεις αυτές πρακτικές καταδεικνύουν και το πραγματικό ήθος των προπαγανδιστών και όλων των ομοίων τους που επιδιώκουν διαρκώς να ρίξουν κι άλλο «λάδι στη φωτιά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μία και μόνη λέξη: Ντροπή…

Δείτε απαράδεκτο τουρκικό βίντεο που «ανέβηκε» στο YouTube, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις