ΕΘΝΙΚΑ

Δεχόμαστε επίθεση! Τούρκοι χάκερς χτύπησαν ακόμη δύο ελληνικές ιστοσελίδες

Δεχόμαστε επίθεση! Τούρκοι χάκερς χτύπησαν ακόμη δύο ελληνικές ιστοσελίδες

Χάκερς | Επίθεση χάκερς: Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας και την ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη έβαλαν ως στόχους την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, αλλά και τη σελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές, καθώς μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα οι ιστοσελίδες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σήμερα, Τετάρτη (02/05/2018) και στους ιστότοπους της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα», αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω στην εικόνα, το site των Ρεθυμνιώτικων Νέων έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

rethymniotika nea

Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα, όσοι έμπαιναν στην ίδια ιστοσελίδα, αντίκριζαν το γνωστό μήνυμα με αυτό που είχαν αναρτήσει οι χάκερς κατά τις δύο προηγούμενες επιθέσεις.

xakers tourkoi

Ίδια εικόνα νωρίτερα και στον ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ

handball hackers

Το μήνυμα αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε», αναφέρουν σε απειλητικό ύφος οι Τούρκοι χάκερς, οι οποίοι κοινοποιούν το μήνυμά τους υπό τους ήχους τουρκικών στρατιωτικών εμβατηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις