ΕΘΝΙΚΑ

Έλληνες στρατιωτικοί - Συγκινημένοι οι γονείς τους: Ζούμε ένα θαύμα (vid)

Έλληνες στρατιωτικοί - Συγκινημένοι οι γονείς τους: Ζούμε ένα θαύμα (vid)

Έλληνες στρατιωτικοί | Ειδήσεις: «Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, στο άκουσμα της είδησης για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

Την ίδια στιγμή, και ο πατέρας του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, μίλησε συγκινημένος στον ΣΚΑΪ, για την απελευθέρωση του γιού του

Όπως τόνισε ο κ. Μητρετώδης τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, βιώνουν πρωτόγονες στιγμές καθώς η οδύσσεια, κατά την οποία πορεύονταν δίχως να γνωρίζουν ποιά θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης, φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών ήρθε εντελώς ξαφνικά και μέχρι ώρας η οικογένεια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο: