ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Ημαθία: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 13χρονη Κατερίνα (pics)

Τροχαίο στην Ημαθία: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 13χρονη Κατερίνα (pics)

Απαρηγόρητοι η οικογένεια και οι φίλοι της Κατερίνας την αποχαιρέτισαν το απόγευμα του Σαββάτου (04/03/2017) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Λίγες ημέρες πέρασαν από το τραγικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, εκεί όπου χάθηκαν τέσσερις ζωές, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο αγοράκι.

Ωστόσο, μια ακόμα τραγωδία «γράφτηκε» στην άσφαλτο, με θύμα τροχαίου δυστυχήματος ένα νεαρό κορίτσι.

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας είπαν ένα ακόμη πικρό «αντίο» σε ένα 13χρονο κορίτσι που σκοτώθηκε στο δρόμο από έναν 18χρονο χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

To δυστύχημα έγινε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν η 13χρονη Κατερίνα επιχείρησε να περάσει τη διάβαση πεζών και 18χρονος την παρέσυρε και τη σκότωσε.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε από την ζωή τόσο άδικα ένα νέο παιδί.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν οκτώ το βράδυ της Παρασκευής (03/03) όταν η 13χρονη Κατερίνα επέστρεφε στο σπίτι της, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ξαφνικά, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 18χρονος και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την βαριά.

Η άτυχη κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή καθώς έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι. Από τη Βέροια η 13χρονη διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου τα ξημερώματα κατέληξε.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα στην κατοχή του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από: alexandreia-gidas.gr

Σχετικές ειδήσεις