ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο - Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα (pics+vid)

Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο - Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα (pics+vid)

Χαλάζι σε Τρίκαλα και Λιβαδειά - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα και αύριο

Η κακοκαιρία που μαίνεται από το βράδυ της Παρασκευής (16/06) προκάλεσε έντονα προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Αρκετοί δρόμοι της Αττικής μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ σε Τρίκαλα και Λιβαδειά σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις που προκάλεσαν καταστροφές σε καλλιέργειες.

Η καταιγίδα «σάρωσε» τη Λιβαδειά

viotia

Προβλήματα αλλά και καταστροφές προκάλεσε το μπουρίνι που πλήττει την περιοχή της Βοιωτίας από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από χαλάζι προκάλεσε καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες στην περιοχή της Βοιωτίας, κυρίως στις περιοχές του Αγίου Βλασίου αλλά και της Χαιρώνειας.

Από τα φαινόμενα δοκιμάστηκε και η πόλη της Λιβαδειάς καθώς ως αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης πλημμύρισαν δρόμοι αλλά και υπόγεια σπιτιών.

Σφοδρή χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα

Χαλάζι σε μέγεθος... καρυδιού έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριά στα ριζά του Κόζιακα (Ξυλοπάροικο, Πρίνος, Μεγάρχη).

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ήταν τόσο έντονη η χαλαζόπτωση και τέτοιο το μέγεθος από το χαλάζι που το «έστρωσε» σε χωράφια, αυλές σπιτιών, ακόμη και στο δρόμο.

Εικόνες καταστροφής στην Αργολίδα

argolida

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στις καλλιέργειες, τα θερμοκήπια ακόμα και τα φωτοβολταικά εξαιτρίας της καταιγίδας που έπληξε την Αργολίδα.

Από τη θεομηνία ξεριζώθηκε ένα δέντρο, ενώ από τον αέρα έπεσαν τεράστιες τζαμαρίες

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή και Δευτέρα (19/06)

Με πληροφορίες από: argolikeseidhseis.gr, lamiastar.gr

Σχετικές ειδήσεις