ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Αίγιο

Βρέθηκαν τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Αίγιο

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει από την Κυριακή (28/01) όταν και χάθηκαν τα ίχνη των δύο 16χρονων.

Η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών, εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, από έναν αστυνομικό στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο κορίτσια είχαν εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή το βράδυ, από δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αίγιο όπου και φιλοξενούνταν.

Την είδηση επιβεβαιώνει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή τους.

Προνάκριση για την υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν από το Αίγιο

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Βρέθηκαν οι ανήλικες Εσμεράλντα Ντ. & Στέλλα Ρ. 16,5 & 16 ετών

Στις 30/1/2018 βρέθηκαν οι Εσμεράλντα Ντ. και Στέλλα Ρ., 16,5 & 16 ετών οι οποίες είχαν εξαφανιστεί στις 28/1/2018 από την περιοχή του Αιγίου.

Χάρη στην ενεργοποίηση του Amber Alert και της κινητοποίησης αστυνομικού τα κορίτσια εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Ο αστυνομικός, που δεν τελούσε υπηρεσίας, εντόπισε τις ανήλικες και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Εσμεράλντα Ντ. και στη Στέλλα Ρ. για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί». Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.»


Σχετικές ειδήσεις