ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Αλμυρό Βόλου

Τραγωδία: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Αλμυρό Βόλου

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου κτηνοτρόφου - Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης (03/10/2018) - Τα ίχνη του χάθηκαν το Σάββατο (29/09) στον Αλμυρό Βόλου - Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε πολύ μακριά από το σημείο όπου είχε χαθεί

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/10/2018) από άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές ο 73χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Αλμυρό Βόλου.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή «Κόκκινος Βράχος», όπως ανέφερε στο Radio Marconi 96,1 F.M. ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου.

Σύμφωνα με το διοικητή, αναμένεται η ταυτοποίησή του, ότι πρόκειται δηλαδή για τον 73χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου (29/09).

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του χάθηκαν το Σάββατο, όταν μαζί με το βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του, αναφέρει το e-volos.gr. O βοηθός του επέστρεψε και ειδοποίησε τις Αρχές, με αστυνομικούς και πυροσβέστες να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου.

Βρέθηκε νεκρός μακριά από το σημείο όπου χάθηκε

Η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του.

Για τον εντοπισμό του επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και δύο αεροσκάφη.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά» στα Βαλκάνια! Η Ρωσία απειλεί με βέτο στον ΟΗΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Και όμως! Μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο με...120 ευρώ! Δες πώς