ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος - Δολοφονία 21χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το έγκλημα

Ρόδος - Δολοφονία 21χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το έγκλημα

Ρόδος | δολοφονία | 21χρονη: Στην φυλακή οδηγήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (07/12/2018) ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας μετά την απολογία τους για το φόνο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Οι δύο νεαροί ξεκίνησαν την απολογία τους νωρίς το πρωί της Παρασκευής ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και έπειτα εξετάστηκαν κατ΄ αντιπαράθεση. Έπειτα από μαραθώνιες καταθέσεις, ενώπιον του ανακριτικών Αρχών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι κατηγορούμενοι βαρύνονται πλέον με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά τον δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

rodos 1

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση μέσα στο δικαστικό μέγαρο, όταν πολίτης κατάφερε να μπει στο κτήριο και επιχείρησε να πλησιάσει με άγριες διαθέσεις τους δύο κατηγορούμενους.

Το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου είχε κλείσει τις πόρτες του από τις 3 το μεσημέρι, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα παραμένουν οι δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Συγκλονιστικά στοιχεία για το άγριο φονικό στη Ρόδο

Νωρίτερα, λεπτομέρειες που προέκυψαν από την έρευνα για το άγριο έγκλημα στη Ρόδο έδωσαν -σε κοινές τους δηλώσεις- ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος και ο διευθυντής του κλάδου Ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες πιο κάτω στη photo gallery του Newbomb.gr

Πηγές φωτογραφιών και πληροφοριών: Rodiaki.gr, dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στη δολοφονία της Ελένης: Νέα στοιχεία – σοκ για τους δολοφόνους της

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Μεγάλη προσοχή στην «παγίδα» με το IBAN

Αποκάλυψη - σοκ για τη δολοφονία της 21χρονης: «Είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα»