ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Δωρεάν μεταπτυχιακό στην Μοριακή Βιολογία και Βιοϊατρική

 Πανεπιστήμιο Κρήτης: Δωρεάν μεταπτυχιακό στην Μοριακή Βιολογία και Βιοϊατρική

Το Τμήμα Βιολογίας και Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, οργανώνει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Μοριακή Βιολογία και Βιοϊατρική.

Συμμετέχουν πτυχιούχοι πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου πανεπιστημίων της αλλοδαπής στα αντικείμενα Ιατρικής, Βιολογίας, Γενετικής, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας, Κτηνιατρικής, Γεωπονικής, Φαρμακευτικής, Χημείας, Πληροφορικής, Φυσικής, Μαθηματικών, Στατιστικής, και συναφών ειδικοτήτων, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://postgrad.cict.uoc.gr:

Αίτηση συμμετοχής
Έκθεση σχετική με τα κίνητρα πραγματοποίησης μεταπτυχιακών σπουδών
Δύο συστατικές επιστολές
Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας
Αντίγραφο πτυχίου

Βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (www.doatap.gr) για τους υποψήφιους, που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που η

Βεβαίωση ισοτιμίας είναι σε εκκρεμότητα οι υποψήφιοι μπορούν να προσκομίσουν

Βεβαίωση κατάθεσης των δικαιολογητικών στο ΔΟΑΤΑΠ
Τεκμηρίωση καλής γνώσης Αγγλικών (επίπεδο Β2)
Κάθε άλλο στοιχείο που ενισχύει την υποψηφιότητα
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι πλήρους και μερικής φοίτησης με διάρκεια 24 έως και 36 μηνών και δεν υπάρχουν δίδακτρα (είναι δωρεάν).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

- τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, κ. Ευφροσύνη Μπερβανάκη, στο e-mail: bervan@uoc.gr και στο τηλέφωνο: 2810394402.

- τον υπεύθυνο του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας, κ. Χρήστος Δελιδάκης, στο e-mail: delidaki@imbb.forth.gr και στο τηλέφωνο: 2810391112