ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλήνιες 2022: Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική - Θέματα
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022: Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική
Intime News

Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 με τους υποψηφίους των ΓΕΛ να διαγωνίζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική - Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στο Newsbomb.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε λίγο μετά τις 10.00 τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική.

Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι έχουν στη διάθεσή τους ένα τρίωρο για να ολοκληρώσουν τις απαντήσεις τους ενώ κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων 2022, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Τα θέματα στα Λατινικά

Δείτε τα θέματα στα Λατινικά

Τα θέματα στη Χημεία

Δείτε τα θέματα στη Χημεία

Τα θέματα στην Πληροφορική

Δείτε τα θέματα στην Πληροφορική

Αύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2022

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων. Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2022 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2022, έως ότου ανακοινωθούν.

Νέο Φροντιστήριο: 54 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα αριθμεί πάνω από 82 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.