ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Πότε κατατίθεται το μηχανογραφικό

Πανελλήνιες 2015: Πότε κατατίθεται το μηχανογραφικό

Αυλαία για τις Πανελλήνιες 2015 την Τρίτη (2/6/2015) με το μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ - Ομάδα Β΄).

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου ενώ κάπου εκεί τοποθετείται και η έναρξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής των μηχανογραφικών.

Όλοι οι υποψήφιοι στα μέσα του Ιουνίου, θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλλαν την Αίτηση – Δήλωση του Φεβρουαρίου, προκειμένου να παραλάβουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι το έντυπο μηχανογραφικό δελτίο έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το Newsbomb.gr θα βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των μαθητών και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τόσο για τα θέματα των Πανελληνίων 2015 όσο και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2015 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2015.

Σχετικές ειδήσεις