Βάσεις 2017: Σε ποιες σχολές έρχονται αναταράξεις - Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Newsbomb

Βάσεις 2017: Σε ποιες σχολές έρχονται αναταράξεις - Οι τελευταίες εκτιμήσεις
apotelesmata panelliniwn 2017, αποτελέσματα Πανελληνίων 2017

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017: Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 30 Ιουλίου στα σχολεία της Επικράτειας και στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017 - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2017

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τις βαθμολογίες

«Πτώση των Βάσεων 2017 σε 2ο και 5ο πεδίο»

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων αναμένεται πτώση των βάσεων στο 2ο και το 5ο επιστημονικό πεδίο εξαιτίας των χαμηλών επιδόσεων που αναμένονται στα Μαθηματικά Προσανατολισμού.

Μάλιστα όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ), ο εκπαιδευτικός φροντιστής Γιώργος Χατζητέγας ειδικά για το 5ο πεδίο, αναμένεται σημαντική πτώση, καθώς «σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τα βαθμολογικά κέντρα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ποσοστό κάτω της βάσης, αλλά και υστέρηση των βαθμολογιών και στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας».

Όσον αφορά το 4ο πεδίο των Επιστημών της Εκπαίδευσης, αναμένεται σημαντική άνοδος των βαθμολογιών, αφού σε σχέση με πέρυσι, η ζήτηση από πλευράς υποψηφίων έχει υπερδιπλασιαστεί. «Πέρυσι είχαν επιλέξει περίπου 8.500 υποψήφιοι το τέταρτο πεδίο, ενώ φέτος ο αριθμός αυτός ξεπερνάει τις 17.000, άρα με μαθηματική ακρίβεια, θα σημειωθεί άνοδος στις παιδαγωγικές σχολές», σχολίασε, μιλώντας στο ΑΠΕ ο Γιώργος Χατζητέγας, εκπαιδευτικός φροντιστής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Βάσεις 2017

Στο 2ο και το 5ο πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα), σύμφωνα με τον κ. Χατζητέγα, θα σημειωθεί πτώση των βάσεων, εξαιτίας των χαμηλών επιδόσεων που αναμένονται στα Μαθηματικά προσανατολισμού.

Στο 1ο και στο 3ο επιστημονικό πεδίο, που αφορούν στις Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες Υγείας και Ζωής, αντίστοιχα, ο κ. Χατζητέγας ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη, αφού αφορούν σε σχολές υψηλού ανταγωνισμού και οι αυξομειώσεις αναμένεται να είναι οριακές.

apotelesmata panelliniwn2

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Βάσεις 2017

Η βόμβα σκάει και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved