ΠΑΙΔΕΙΑ

Σεμινάρια Δημοσιογραφίας με κορυφαίους Έλληνες Δημοσιογράφους στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Σεμινάρια Δημοσιογραφίας με κορυφαίους Έλληνες Δημοσιογράφους στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδίκευσης με κορυφαίους Έλληνες Δημοσιογράφους και στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, θα έχουν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 2019 οι σπουδαστές και σπουδάστριες Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, από τις ειδικότητες «Δημοσιογράφος– Συντάκτης – Ρεπόρτερ», «Εικονολήπτης», «Ηχολήπτης», «Μοντέρ» και «Συντονιστής Παραγωγής (παραγωγός)», θα έχουν το μοναδικό προνόμιο να μάθουν τα μυστικά του ρεπορτάζ και της τηλεόρασης από μια ομάδα κορυφαίων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών στελεχών, οι οποίοι θα προσφέρουν δωρεάν σεμινάρια Δημοσιογραφίας στους σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Τα σεμινάρια, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, θα γίνουν από δεκάδες κορυφαίους των Μ.Μ.Ε., μεταξύ των οποίων οι:

Ø Αντώνης Ανδρικάκης (Δημοσιογράφος, τ. Γενικός Διευθυντής Κρατικής Ραδιοφωνίας και σταθμών Pepper και Μέντα)

Ø Γιάννης Δημαράς (Δημοσιογράφος)

Ø Λουκίλα Καρρέρ (Ραδιοφωνική παραγωγός)

Ø Χριστίνα Λαμπίρη (Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια τηλεόρασης)

Ø Τάσος Μπιρσίμ (Σκηνοθέτης Τηλεόρασης)

Ø Κώστας Χαρδαβέλλας (Δημοσιογράφος)

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα κορυφαίων δημοσιογράφων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών παραγωγών, πολιτικών επιστημόνων, διαφημιστών κ.ά., που θα πραγματοποιήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους σεμινάρια επιμόρφωσης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, ξεκίνα κι εσύ την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με σπουδές Δημοσιογραφίας και σπουδές Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

  • http://www.iekalfa.gr/
    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406