ΕΛΛΑΔΑ

Ταλαιπωρία: Η Volotea ακύρωσε πτήση από Μύκονο και έστειλε τους επιβάτες με… καράβι

Ταλαιπωρία: Η Volotea ακύρωσε πτήση από Μύκονο και έστειλε τους επιβάτες με… καράβι

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Volotea. Δείτε τι έγινε στις πτήσεις Μύκονος-Αθήνα και Αθήνα - Ρόδος.

Στην πτήση Μύκονος - Αθήνα συνέβη το εξής αδιανόητο. Το αεροπλάνο δεν ήρθε ποτέ στο αεροδρόμιο του νησιού και έτσι η εταιρεία προέτρεψε τους επιβάτες της να γυρίσουν Πειραιά με... καράβι!

Περίπου 20 λεπτά πριν από την αναχώρησή τους, οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ότι τελικά δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα πλεύσουν προς Πειραιά! Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν περαιτέρω εξηγήσεις για την ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

Οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους ήταν ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» και μάταια προσπαθούσαν να βγάλουν για ώρες άκρη με τους υπεύθυνους της εταιρείας...

Μεγάλη ήταν και η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης από την Αθήνα για τη Ρόδο. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8:50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 02:00 τα ξημερώματα...