ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Δημήτρης Καψάλας

Θλίψη: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Δημήτρης Καψάλας
voria.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει η ταφή στα Κοιμητήρια της Εξοχής.

Ο Δημήτρης Καψάλας είχε πολυετή παρουσία σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε συγγράψει και βιβλία. Άνθρωπος με ισχυρές ιδέες, ειδικά για την πατρίδα και το ελληνικό έθνος, είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, δεν μπορούσες να μην αναγνωρίσεις την υψηλή μόρφωση και καλλιέργειά του.

Ο Δημήτρης Καψάλας ήταν συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Voria για δέκα περίπου χρόνια, από τα πρώτα βήματά της στο διαδίκτυο.

Με τις αναλύσεις του για την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή ως «Μακεδών» αλλά και τα καυστικά σχόλιά του ως «Καλλισθένης» είχε πιστούς αναγνώστες οι οποίοι τον ακολουθούσαν και σχολίαζαν την αρθρογραφία του όλα αυτά τα χρόνια. Πολλά μάλιστα από τα άρθρα του, ειδικά για το Κυπριακό και το Σκοπιανό, είχαν προκαλέσει αίσθηση και είχαν αναπαραχθεί από σάιτ σε όλη τη χώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο εμπρηστής: Έλληνας, ψυχικά υγιής και οικογενειάρχης – Στο «φως» συγκλονιστικά στοιχεία

Καιρός: Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (χάρτες)