ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Έπεσε στο κενό ενώ καθάριζε το σπίτι της

Λαμία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Έπεσε στο κενό ενώ καθάριζε το σπίτι της
INTIME NEWS

Μοιραία πτώση για την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στο κενό ενώ καθάριζε το σπίτι της

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μία γυναίκα που έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη, ύστερα από πτώση στο πατρικό της στην Υπάτη.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για μόνιμη υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, πολύ αγαπητή σε όλους, η οποία βρισκόταν στο κατώφλι της σύνταξης και ετοίμαζε το σπίτι της στο χωριό της Υπάτης όπου και θα μετακόμιζε μόνιμα.

Η άτυχη γυναίκα, άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια εργασιών, έπεσε από μια μικρή βεράντα, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματισθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκείνη την ώρα κουβαλούσε μια πολυθρόνα στη βεράντα και πιθανότατα παραπάτησε στα σκαλάκια. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο παρά την άμεση επέμβαση των γειτόνων της που φώναξαν και γιατρό, το ασθενοφόρο την παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για την αιτία που έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής αυτής της γυναίκας.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Είναι αυτή η «Ζήνα»; Δείτε πώς έγινε 18 χρόνια μετά

Πότε ανοίγουν τα σχολεία 2019 - Τι ώρα θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι

Σχετικές ειδήσεις