ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΚΤΕΛ: Έτσι έγινε το ατύχημα με το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη - Συγκλονιστική μαρτυρία

Πρόεδρος ΚΤΕΛ: Έτσι έγινε το ατύχημα με το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη - Συγκλονιστική μαρτυρία
Μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχουν παιδιά
life-events.gr

Στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε με λεωφορείο το πρωί της Τρίτης (01/10/2019) στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Στέφανος Τσώλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Γλιτώσαμε τα χειρότερα" .

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Στέφανος Τσώλης μιλώντας στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" είπε πως προπορευόμενο φορτηγό φρέναρε απότομα και στην προσπάθειά του να το αποφύγει, βγήκε το λεωφορείο, εκτός του δρόμου.

Ο οδηγός του φορτηγού δεν σταμάτησε στο συμβάν και συνέχισε την διαδρομή του.

Συγκλονιστική μαρτυρία

«Αν δεν είχε το σίδερο θα σκοτωνόμουν, θα έβγαινα έξω από το τζάμι», λέει τραυματίας του τροχαίου με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Από το κρεβάτι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου όπου παραμένει για εξετάσεις, φορώντας ένα κολάρο στο λαιμό και έχοντας τραύματα στο σώμα, γυναίκα επιβάτης του ΚΤΕΛ αναφέρει στο seleo.gr: «Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Όπως οδηγούσε άφησε το τιμόνι και έμεινε εκεί. Έχασε τις αισθήσεις του. Δεν κατάλαβα τίποτα, καθόμουν με μία άλλη κυρία που είναι πιο σοβαρά. Γονάτισα για να μην πάθω τίποτα, φωνάξαμε βοήθεια μέσα στα αίματα. Μετά με έπιασε ταχυκαρδία».

Υπενθυμίζεται πως το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εκτελούσε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, Ακροπόταμος - ΚΤΕΛ Μακεδονία, όταν ξαφνικά, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε φράχτη οικίας καταλήγοντας σε νησίδα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, εννέα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρονται στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος.

Μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχουν παιδιά.

Με πληροφορίες από thessnews.gr,seleo.gr, ράδιο Θεσσαλονίκη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Νεκρή 14χρονη - Εξεράγη το κινητό της την ώρα που κοιμόταν

Καιρός: Προσοχή! Έρχεται κακοκαιρία - Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου