ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Εικόνες καταστροφής στην Κουρούτα Ηλείας

Καιρός: Εικόνες καταστροφής στην Κουρούτα Ηλείας
"Μέσα σε δευτερόλεπτα, άρχισαν να πετάνε γλάστρες τραπέζια και ότι υπήρχε έξω να ξηλώνεται" λέει η ιδοκτήτρια καταστήματος
patrisnews.com

Το δυνατό μπουρίνι που έπληξε χθες (3/10/2019) την Ηλεία, προκάλεσε ζημιές σε παραλιακό κατάστημα στην Κουρούτα, αλλά και στο χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ.

Ευτυχώς την ώρα της κακοκαιρίας, δεν υπήρχε πελάτης στο κατάστημα που επλήγη, ενώ οι ιδιοκτήτες πρόλαβαν να καταφύγουν σε ασφαλές σημείο.

Κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου και σε επαρχιακές και δημοτικές οδούς, δεν έλειψαν οι πτώσεις δέντρων, με την Πολιτική Προστασία του δήμου Ήλιδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.

Σημαντικές ζημιές υπέστη το κατάστημα «Επικούρειος Κήπος» στην Κουρούτα.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» η υπεύθυνη του καταστήματος κυρία Χρυσή Αντωνάτου, όλα έγιναν ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (3/20/2029).

«Ήμουν μέσα και ξαφνικά ακούω ένα βουητό και αέρα. Βγαίνω έξω και δεν μπορούσα να σταθώ. Φοβήθηκα και έτρεξα γρήγορα μέσα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, άρχισαν να πετάνε γλάστρες τραπέζια και ότι υπήρχε έξω να ξηλώνεται. Αυτό διήρκησε ούτε δύο λεπτά. Ήταν φοβερό. Πήγα μέσα και κρύφτηκα…», είπε η κυρία Αντωνάτου.

Η επιχείρηση το 2016 είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από υδροστρόβιλο, που είχε πλημμυρίσει όχι μόνο τον χώρο της καφετέριας, αλλά και τον όροφο, που λειτουργούν ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Μικροζημιές έγιναν και σε άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ζημιές, ωστόσο, έγιναν και στο Δημοτικό Κάμπινγκ, όπου κατέπεσαν δέντρα στο εστιατόριο, αλλά και σε άλλα σημεία. Δέντρα έπεσαν και σε διάφορα άλλα σημεία κυρίως σε δρόμους, όπως στον δρόμο Αμαλιάδας – Κουρούτας και Δουνεικων – Αγίας Μαρίνας.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

Με πληροφορίες από patrisnews.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον ύπνο σας! 5 μυστικά για να κοιμάστε σαν... πουλάκια (video)

Μητσοτάκης: Μεταναστευτικό το πρόβλημα, όχι προσφυγικό - Να αναλάβει η Τουρκία τις ευθύνες της

Σχετικές ειδήσεις