ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία με το 2χρονο κοριτσάκι

Χίος: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία με το 2χρονο κοριτσάκι
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/11) στη Χίο.

Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών παρασύρθηκε από όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, στη Χίο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, πρόκειται για μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο ενώ το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκει σε ΜΚΟ που επιχειρεί στο ΚΥΤ.

Τη βαθύτατη οδύνη της για το δυστύχημα στη Χίο εκφράζει η ΜΚΟ Άρσις

Η οργάνωση υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, το οποίο έχει βυθίσει σε θλίψη τους γονείς του παιδιού, επιπρόσθετα από το τραύμα της προσφυγιάς που ήδη βιώνουν, καθώς και τον οδηγό-εργαζόμενο της ΑΡΣΙΣ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση».

Πώς συνέβη η τραγωδία

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Αγία Ερμιόνη όταν το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από Mini Bus που μετέφερε οικογένειες μεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Politischios.gr, το μικρό παιδί με την οικογένειά του επέβαινε στο λεωφορείο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του (η οποία είχε ακόμη δύο παιδιά), με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά από το όχημα την ώρα που αυτό ξεκινούσε για την επόμενη στάση του.

Αποτέλεσμα ήταν το παιδί να βρεθεί κάτω από τις ρόδες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όταν το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ήταν πλέον αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία το υπνοή.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» drones στο Αιγαίο:Το ύπουλο σχέδιο Ερντογάν και η απάντηση της Ελλάδας στην εναέρια απειλή

Συντάξεις: Αυξάνονται από φέτος –Ποιοι θα πάρουν έως και 170 ευρώ το μήνα (ΠΙΝΑΚΕΣ και παραδείγματα)