ΕΛΛΑΔΑ

«Βικτώρια»: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη – Εγκλωβισμένοι, πλημμύρες και ισχυρή χαλαζόπτωση

«Βικτώρια»: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη – Εγκλωβισμένοι, πλημμύρες και ισχυρή χαλαζόπτωση
IN TIME

«Βροχή» προβλημάτων σε Τυμπάκι και Κόκκινο Πύργο από την καταρρακτώδη βροχή

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Μεσαρά όπου οι κάτοικοι ξύπνησαν με καταρρακτώδη βροχή η οποία έφερε και «βροχή» προβλημάτων. Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Τυμπακίου είδαν να πέφτει χαλάζι και φόβος υπάρχει για τα θερμοκήπια και τις καλλιέργειες.

Δρόμοι απροσπέλαστοι, νερό που εισέβαλε μέσα σε σπίτια και εγκλωβισμένοι οδηγοί συνθέτουν το σκηνικό μετά την έλευση της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας του δήμου Φαιστού Αντώνη Κωνσταντουλάκη που μίλησε στο neakriti.gr «ήδη υπάρχουν δύο πλημμυρισμένα σπίτια στο Τυμπάκι στα οποία σπεύδουν τα συνεργεία ενώ ένας οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στον Κόκκινο Πύργο και απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια».

Σταμάτησε το μάθημα

Μάλιστα η ένταση της βροχής ήταν τόσο έντονη που νερά εισχώρησαν στο Γυμνάσιο Τυμπακίου με αποτέλεσμα να σταματήσει το μάθημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων οι μαθητές πάτησαν πάνω σε καρέκλες για να βγουν από την αίθουσα, καθώς η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά.

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» που «σαρώνει» τη χώρα φέρνει την Τετάρτη οι βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, ενώ τοπικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία ΤΩΡΑ: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω «Βικτώριας» (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σχετικές ειδήσεις