ΕΛΛΑΔΑ

Άστραψε και... βρόντηξε η «Βικτώρια» στη Ρόδο: Λάσπη, πέτρες και χώμα στο οδικό δίκτυο

Άστραψε και... βρόντηξε η «Βικτώρια» στη Ρόδο: Λάσπη, πέτρες και χώμα στο οδικό δίκτυο
rodiaki.gr

Η... νύχτα μέρα έγινε σήμερα τα ξημερώματα και στην περιοχή της Ρόδου, από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας που εκδηλώθηκε.

Εκτός από τους κεραυνούς, υπήρξαν ισχυρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρο σχεδόν το νησί της Ρόδου, οι οποίες προκάλεσαν μια σειρά από προβλήματα κυρίως στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου αλλά και στην πόλη της Ρόδου. Το δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού άντεξε πάντως αυτή τη φορά, παρά την σφοδρότητα της κακοκαιρίας, αφού δεν υπήρξαν γενικευμένες διακοπές του ρεύματος.

Από τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, το ξέσπασμα της κακοκαιρίας δημιούργησε μικρής έκτασης προβλήματα στο οδικό δίκτυο τόσο επί της Ρόδου - Λίνδου όσο και επί της Ρόδου Καμείρου, ενώ σε πολλές περιοχές ο όγκος της βροχής, παρέσυρε στους δρόμους πέτρες, χώμα και λάσπη, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Πυροσβεστική, υπηρεσίες του δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας νοτίου Αιγαίου καθώς επίσης και εθελοντές, βρίσκονται από νωρίς σε πλήρη επιφυλακή παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.

Νωρίς το πρωί, αναμένεται να γίνει αποτίμηση και καταγραφή των προβλημάτων αυτών που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άφωνοι οι επιστήμονες με αυτό που ανακάλυψε το Curiosity στον Άρη

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτοί θα το πάρουν - Δείτε τα ποσά

Σχετικές ειδήσεις