ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στις Σέρρες: Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά 9χρονο – Στο νοσοκομείο ο μαθητής

Σοκ στις Σέρρες: Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά 9χρονο – Στο νοσοκομείο ο μαθητής

Ένα σοκαριστικό περιστατικό με 9χρονο μαθητή διαδραματίστηκε στις Σέρρες, όταν σκυλιά του επιτέθηκαν με τέτοια μανία, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο μαθητής της Δ' Δημοτικού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, μετά από επίθεση που δέχθηκε, επιστρέφοντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι τού, από δυο μεγάλα σκυλιά.

Το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του.

Από τη μανία των σκυλιών το παιδί γλίτωσε με τη βοήθεια της μαμάς του, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Σοκαρισμένοι είναι οι δάσκαλοι, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου, όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά.

Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη, ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

Με πληροφορίες από diktyotv

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε πτήση: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες - Δείτε τι έκανε (pics)