ΕΛΛΑΔΑ

Ο ομαδικός βιασμός ήταν …ομαδικό όργιο!

Ο ομαδικός βιασμός ήταν …ομαδικό όργιο!

Παραμονές Χριστουγέννων και στο αστυνομικό τμήμα της Κω καταφθάνει μια 22χρονη Αγγλίδα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έξι άτομα!

Όπως ανέφερε, γνώρισε σε μπαρ τα έξι αυτά άτομα και έφυγαν όλοι μαζί. Εκείνοι την οδήγησαν στο διαμέρισμά που έμενε ο μικρότερος της παρέας, ηλικίας 19 ετών και όπως τόνισε «έζησε τον απόλυτο εφιάλτη».

«Με βίαζαν οι τρεις και οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν, χειροκροτούσαν και σχολίαζαν, την ώρα που εγώ υπέφερα», ανέφερε με σπαραγμό.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες οι οποίες απέδωσαν καρπούς καθώς εντοπίστηκαν οι τέσσερις από τους έξι βρετανούς, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 χρόνων, τους οποίους αναγνώρισε η 22χρονη, ως δράστες του ομαδικού βιασμού της.

Μάλιστα, για τους άλλους δυο ενημερώθηκε μέχρι και η Σκότλαντ Γιαρντ καθώς υπήρχε πληροφορία ότι είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους.

Οι συλληφθέντες από τη αρχή δήλωναν την αθωότητά τους. Η νεαρή επέμενε ενώ όλα ξεκαθαρίστηκαν με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αυτή, έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη βιασμού.

Τελικά η 22χρονη ομολόγησε ότι η ερωτική επαφή έγινε με τη θέλησή της ενώ οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Πλέον η μόνη που κρατείται είναι η νεαρή τουρίστρια, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης...

Πηγή: thebest.gr