ΕΛΛΑΔΑ

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Αγωνία για τον αγαπημένο παρουσιαστή – Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή αλλά δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά από το νοσοκομείο ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή.
Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου.

Στο πλευρό του η Σοφία Βόσσου

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

«Η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος. Τον έχουν προληπτικά στη ΜΕΘ και του κάνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Star και πρόσθεσε: «Λόγω της λοίμωξης έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια και ανέβασε πίεση. Έκανε αξονική τομογραφία και είναι όλα καλά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού χρειάζονται αλυσίδες (ΛΙΣΤΑ)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Θεοφάνεια με «Ηφαιστίωνα» - Λευκό τοπίο στη μισή Ελλάδα (pics)