ΕΛΛΑΔΑ

Συλλυπητήρια Τασούλα για Νιτσιάκο: Άλλαξε το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο

Συλλυπητήρια Τασούλα για Νιτσιάκο: Άλλαξε το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο
INTIME NEWS

Για έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο και επιχειρηματία έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, σε δήλωση του για την «αδόκητη απώλεια» του Θεόδωρου Νιτσιάκου.

«Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Τασούλας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «επί σειράν δεκαετιών προσέφερε σημαντικά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας και διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα».

«Προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας, μεγάλωσε ανάμεσα στον Όλυμπο και στο Γράμμο, και ίσως και γι' αυτό οι κορυφές υπήρξαν πάντα στόχος του κατακτημένος τόσο επιχειρηματικά όσο και φυσιολατρικά» σημείωσε.

«Η περιοχή μας αλλά και η χώρα», πρόσθεσε ο κ. Τασούλας, «στερείται με την εκδημία του έναν δυναμικό και αποφασιστικό δημιουργό, που συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής πάρα πολλών συνανθρώπων μας, που συνέδραμε διακριτικά και αθόρυβα επίσης πάρα πολλούς και που υπήρξε στη γενιά του πρωτοπόρος συντελεστής προόδου της πατρίδος μας».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η οικογένεια του Θ. Νιτσιάκου «θα συνεχίσει και θα διευρύνει» την όλη του πολύπλευρη προσφορά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Την Κυριακή η κηδεία - Οι τραγικές λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στο θάνατο

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο (vid)