ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Της έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις το… 2022! (pics)

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Της έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις το… 2022! (pics)
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μάνα και κόρη όταν είδαν την ημερομηνία των εξετάσεων που όρισαν στο Νοσοκομείο Χανίων για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ούτε 6 μήνες, ούτε ένα χρόνο, αλλά… δύο ολόκληρα χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα θα υποβληθεί στις εξετάσεις που αιτήθηκε (γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση) τον Φεβρουάριο του 2022.

Η κόρης της ηλικιωμένης, όπως ανέφερε στο zarpanews, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

«Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ» λέει η κόρη της ηλικιωμένης.

«Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν», προσθέτει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καρέ - καρέ η δράση του «μετρ» των διαρρήξεων στην Αττική - Είχε «ρημάξει» κοσμηματοπωλεία (pics)

Κοροναϊός: Ο πρώτος νεκρός εκτός Κίνας – Κλείνουν τα σύνορα για τους Κινέζους

Σχετικές ειδήσεις