ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία κλειστού κέντρου φύλαξης μεταναστών (pics+vid)

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία κλειστού κέντρου φύλαξης μεταναστών (pics+vid)
fonh.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και σήμερα κάτοικοι του δήμου Σιντικής στο Στρατόπεδο Ιλάρχου Ιωάννη Καλέργη, στη Βυρώνεια Σερρών, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για τη δημιουργία κλειστού κέντρου φύλαξης προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα με το serraikanea, κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς το πρωί έξω από τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το συγκεκριμένο στρατόπεδο αποτελεί εναλλακτική λύση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, μετά από το Στρατόπεδο Βασιλειάδη στη Ροδόπολη Σερρών, για τη δημιουργία κλειστού κέντρου υποδοχής μεταναστών και προσφύγων που μπήκαν στη χώρα μας από την 1η Μαρτίου.

Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν και το πρωί της Πέμπτης οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Ροδόπολης του Δήμου Σιντικής, στο παλιό στρατόπεδο Βασιλειάδη.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροδόπολης, Νίκος Μπελελής, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ είπε ότι οι κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν έως ότου η κυβέρνηση πάρει πίσω την απόφασή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κάτι συμβαίνει στην Αδριανούπολη: Εκκενώνονται καταυλισμοί, άφαντοι οι 1.000 Τούρκοι ειδικοδυναμίτες

Έβρος: Επεισόδια στα σύνορα – Τούρκοι αστυνομικοί έριξαν χημικά στις ελληνικές δυνάμεις

Σχετικές ειδήσεις