ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Νομικός

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Νομικός
pixabay

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 χρονών άφησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Νομικός, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Μιχάλη Νομικού, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

«Ο Μιχάλης Νομικός υπήρξε ένας αξιολογότατος συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια και κατάρτιση. Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και διακρίθηκε για το ήθος και την ευσυνειδησία του», προσθέτει η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Μιχάλη Νομικού, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Μιχάλης Νομικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών και της στρατιωτικής του θητείας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία. Πρώτος του σταθμός το αθλητικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ» το 1972 και εν συνεχεία, η εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», ενώ ακολούθησε μια μακρά πορεία ως αθλητικογράφος στον έντυπο Τύπο (ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΟΜΑΔΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ) αλλά και στα ερτζιανά (SUPER FM και ΑΝΤΕΝΝΑ FM). Για πολλά συναπτά έτη, επίσης, εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μιχάλης Νομικός υπήρξε ένας αξιολογότατος συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια και κατάρτιση. Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και διακρίθηκε για το ήθος και την ευσυνειδησία του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με δυναμισμό, δημιουργικότητα και ευθύνη.

Η κηδεία του Μιχάλη Νομικού θα γίνει την Παρασκευή, 13 Μαρτίου στις 13.30, στο Κοιμητήριο Κόκκινου Μύλου.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr