ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες φρίκης στον Έβρο: Νεκρά πρόβατα και αρνιά

Εικόνες φρίκης στον Έβρο: Νεκρά πρόβατα και αρνιά

Έβρος: Για έκτη φορά, μπήκαν αδέσποτα σκυλιά μέσα στη μάντρα του Χρήστου Καπούτση στις Φέρες και έπνιξαν 60 αρνάκια και 5 μεγάλα πρόβατα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του στην κάμερα του evros24.gr

Η εικόνα που αντίκρυσε το πρωί που επισκέφθηκε το μαντρί του είναι σοκαριστική όχι μόνο για τη ζημιά που υπέστη, αλλά και από την όλη κατάσταση των υπόλοιπων ζώων που γλύτωσαν και είναι κατατρομαγμένα.

Ο κτηνοτρόφος, είπε ακόμα πως έχει βγάλει φωτογραφίες τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στα ζώα του, τις προηγούμενες φορές, έχει απευθυνθεί στη Δημαρχία Αλεξανδρούπολης, στις φιλοζωικές οργανώσεις και είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι τα σκυλιά θα μαζευτούν και θα στειρωθούν.

Κάτι τέτοιο - όπως λέει ο ίδιος - δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα να αντικρύσει αυτές τις εικόνες.

Η σταβλική του εγκατάσταση, είπε, είναι περιφραγμένη με σύρμα ύψους 1,80 μέτρων κι ωστόσο τα αδέσποτα κατάφεραν να μπουν.

Η ζημιά που έχει υποστεί από οικονομική άποψη είναι μεγάλη, όμως ο ίδιος μένει στο στρες που έχουν υποστεί τα ζώα που γλύτωσαν και θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να παράγουν γάλα κάτι που θα επιφέρει επιπλέον προβλήματα στην παραγωγή γάλακτος και κατά συνέπεια τυριού. Γεγονός που σημαίνει ότι οι ζημιές του θα είναι μεγάλες σε χρονικό ορίζοντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία του Χρήστου Καπούτση

NASA: Σπουδαία ανακάλυψη! Βρέθηκε εξωπλανήτης ίδιος με τη Γη - Οι πιθανότητες να υπάρχει ζωή