ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 45χρονος που φέρεται να έκαψε ζωντανό τον πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 45χρονος που φέρεται να έκαψε ζωντανό τον πατέρα του
INTIME NEWS

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 45χρονος που κατηγορείται ότι την Κυριακή του Πάσχα περιέλουσε με βενζίνη τον 87χρονο πατέρα του και τον έκαψε ζωντανό.

Διά του συνηγόρου του, ο 45χρονος υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο έγινε δεκτό από ανακρίτρια και εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Προηγουμένως, στην απολογία του, φέρεται να ανέφερε ότι η σχέση του με τον πατέρα του, πρώην στρατιωτικό, ήταν προβληματική και είχαν συχνά καβγάδες. Ύστερα από έναν ακόμη καβγά φαίνεται πως προέβη στην πράξη του.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο κατηγορούμενος με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το φλεγόμενο διαμέρισμα στη gallery που ακολουθεί:

Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική.

Ο 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας σε σπίτι όπου είχε διαφύγει στον δήμο Θερμαϊκού, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο, όλες σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παιδεία: Αυτές είναι οι αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο

Σχετικές ειδήσεις