ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι θα είναι πλέον καφέ και εστιατόρια - Πυρετώδεις προετοιμασίες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι θα είναι πλέον καφέ και εστιατόρια - Πυρετώδεις προετοιμασίες

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης στο πλαίσιο χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα καταστήματα εστίασης στη Ραφήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

Καταστηματάρχες εστιατορίων και καφετεριών προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα της πανδημίας και προχωρούν σε ριζικές αλλαγές ώστε όταν ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους να τηρούν όλα όσα ορίζει ο νόμος για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στη Ραφήνα και κατέγραψε καρέ-καρέ τις προετοιμασίες των καταστημάτων εστίασης για τη νέα, μετα-κορονοϊό εποχή.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης τ. Θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής για το προσωπικό που δουλεύει εκεί, με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. Η λειτουργία τους θα αφορά μόνο εξωτερικούς χώρους, με τα τραπέζια να έχουν ως ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα, με τον μέγιστο αριθμό ένας πελάτης ανά δύο τετραγωνικά μέτρα.

Το μάξιμουμ των ατόμων που θα μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι, θα είναι τα τέσσερα άτομα.

Δείτε τι είπαν οι καταστηματάρχες στο Newsbomb.gr:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κρυφές εστίες» του ιού «κυνηγά» ο ΕΟΔΥ - Σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα των Κινητών Ομάδων