ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης-Θεοχάρης παρουσιάζουν την καμπάνια Restart Tourism στο Ζάππειο

Μητσοτάκης-Θεοχάρης παρουσιάζουν την καμπάνια Restart Tourism στο Ζάππειο
INTIME NEWS

Την καμπάνια για το ελληνικό καλοκαίρι που θα τρέξει στο εξωτερικό θα παρουσιάσουν σήμερα το βράδυ στην Αίγλη Ζαππείου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την καμπάνια αποτελεί ένα σύντομο βίντεο με σκοπό να προβληθεί η Ελλάδα στο εξωτερικό μέσω των social media προκειμένου να έρθουν τουρίστες στην χώρα μας και να τονωθεί η… «βαριά βιομηχανία» η οποία έχει γονατίσει λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση στην «Αίγλη» του Ζαππείου θα είναι λιτή και σύντομη, όπως και η τοποθέτηση του πρωθυπουργού. Κεντρικά πρόσωπα θα είναι ο επικεφαλής δημιουργικού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκης και η επικεφαλής της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, οι οποίοι επιμελήθηκαν της καμπάνιας. Σημειώνεται πως θα υπάρξει ξεχωριστή καμπάνια για τον εσωτερικό τουρισμό, ενώ, όπως διευκρινίζουν κυβερνητικά στελέχη, ο ΕΟΤ δεν θα παρακάμπτεται κι αντιθέτως τονίζεται πως ο Οργανισμός τελευταία φορά έκανε εθνική καμπάνια το 2008. Εξαίρεση το 2019, που η Marketing Greece παραχώρησε την καμπάνια «Oh my Greece

Επιπλέον, όπως σημειώνουν από την κυβέρνηση, τα στελέχη του ΕΟΤ, θα συνεργαστούν με εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς, δίνοντας αλλά και παίρνοντας σημαντική τεχνογνωσία σε θέματα που αφορούν την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον Έβρο: Πληροφορίες για νέο κύμα μεταναστών από την Τουρκία