ΕΛΛΑΔΑ

«Το καλοκαίρι αλλιώς»: Ξενάγηση στις ομορφιές των νησιών του Β. Αιγαίου

«Το καλοκαίρι αλλιώς»: Ξενάγηση στις ομορφιές των νησιών του Β. Αιγαίου

«Βόρειο Αιγαίο, το καλοκαίρι αλλιώς»: με αυτό το «σύνθημα» και με πρωταγωνιστές δημοφιλείς τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιούς, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μάς ξεναγεί στις ομορφιές των νησιών της.

Πρωταγωνιστές της τουριστικής καμπάνιας, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, είναι «άνθρωποι των νησιών που είναι γνωστοί από τον ευρύτερο χώρο της showbiz».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει την Ικαρία, ο Γιώργος Αυτιάς τη Σάμο, η Ναταλία Γερμανού τη Μυτιλήνη, ο Χριστόφορος Μερούσης τη Χίο, ο Στέλιος Ρόκος τη Λήμνο, ενώ πρέσβειρα της προσπάθειας είναι η Μιμή Ντενίση.

Μέσα από χρώματα, δαντελένιες ακρογιαλιές, τοπικά εδέσματα, η Περιφέρεια μάς ξεναγεί σε ένα καλοκαίρι, που θα είναι αλλιώτικο λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, αλλά υπόσχεται στους επισκέπτες των νησιών του Βορείου Αιγαίου αξιομνημόνευτες στιγμές.

Οι συντελεστές προσφέρθηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην καμπάνια, εκφράζοντας – ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί – τη μεγάλη αγάπη που έχουν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και το Βόρειο Αιγαίο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα στο Facebook έστειλε η 35χρονη στην Ιωάννα