ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Χάρισε ζωή με τον θάνατό του ο 16χρονος που έπεσε στο κενό

Μεσολόγγι: Χάρισε ζωή με τον θάνατό του ο 16χρονος που έπεσε στο κενό

Ο άτυχος νέος έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στο Μεσολόγγι.

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος από το Μεσολόγγι που το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Ο 16χρονος ήταν εγκεφαλικά νεκρός, όπως έδειξαν τα σχετικά τεστ, και οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας.

Η διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων θα γίνει σήμερα καθώς χθες δεν υπήρχε διαθέσιμο μέσο. Πρόκειται για το ήπαρ, την καρδιά, τους κερατοειδής και τα νεφρά του 16χρονου που θα χαρίσουν ζωή σε ασθενείς Ελληνικών νοσοκομείων.

Δείτε το βίντεο:

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Ο 16χρονος ήταν γιος της Dr. Αθανασίας Δημητρίου, Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» σκορπίζοντας θλίψη στο Αγρίνιο.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της Dr. Αθανασίας Δημητρίου, Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης.

«Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή - Βίαζαν μπροστά της τις 3 ανιψιές της